У Подільському районі утворився "водоспад": столична влада пояснила причину

Причиною накопичення води на даху став закритий зливоприймач

У четвер, 13 червня, мережею ширилося відео, як з будівлі ллється вода. У Подільській районній державній адміністрації пояснили причини такого витоку води.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної інформації. 

“Із даху готелю на вул. Петра Сагайдачного, 21 у Подільському районі відбулося спускання дощової води, що накопичилася внаслідок зливи, яка була вчора, 12 червня”, - йдеться у повідомленні КМДА. 

Столична влада запевнила, що районні служби виїхали на місце для обстеження приміщення та з’ясування причини витоку води.

“За інформацією адміністрації готелю, через закритий зливоприймач, що забезпечує злив води під час дощу, на терасі будівлі накопичилася велика кількість води.

"Задля уникнення руйнування покрівлі зливали залишки води”, - уточнили у КМДА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській міській державній адміністрації, посилаючись на дані “Укргідрометцентру”, повідомили, що у столиці вчора зафіксували зливу, за інтенсивністю якої не було 30 років поспіль.

За даними синоптиків, із ночі та станом на 15:00 середи, 12 червня, в Києві середній рівень опадів склав 46 мм, що в кілька разів перевищує добову норму. Злива з такою кількістю опадів у столиці – вперше за останні 30 років. 

У КМДА зазначили, що станом на 15:00 середній рівень опадів склав 31 мм. За ніч до 6:00 випало 15 мм опадів.

А що відбувалося у Києві у середу, 12 червня, під час затяжної зливи та що відбувалося на дорогах столиці, читайте за посиланням




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися