У Київській області викрили незаконну торгівлю підакцизними товарами

Яке покарання загрожує правопорушнику

Місцевого мешканця Київщини викрили на незаконній торгівлі підакцизними товарами. Він продавав тютюнові вироби, за що постане перед судом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію БЕБ.

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області завершили досудове розслідування за фактом незаконної торгівлі тютюновими виробами.

Слідство встановило, що  місцевий житель організував протиправну діяльність. “Він налагодив постачання тютюну для кальяну без марок акцизного податку та подальший його продаж через пункти роздрібної торгівлі на Київщині, зокрема у Броварському районі”, - йдеться у повідомленні.

За місцем зберігання продукції провели обшуки та вилучили з незаконного обігу підакцизні товари орієнтовною вартістю понад один мільйон гривень.

Правопорушнику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Обвинувальний акт скеровано до суду. 

За скоєне кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовленої продукції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області поліцейські знешкодили підпільне виробництво цигарок, потужності якого дозволяли виготовляти 40 000 пачок на добу. Цех знаходився на території промислових баз в Броварах. Детальніше про правопорушення, вчинене у Київській області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися