У Київській області жінка через помсту підпалила власного сина (ФОТО)

Що сталося в одній із квартир у Білій Церкві

Поліцейські Київської області затримали жінку - вона облила сина легкозаймистою рідиною та підпалила заради помсти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області. 

Подія трапилася у Білій Церкві. Там жінка вирішила помститися власному сину за зловживання алкоголем та намагалася позбавити його життя. 

У Білій Церкві фігурантка вирішила помститися власному сину за схильність до алкоголю та вирішила позбавити його життя. Інформація про інцидент надійшла поліції від медиків. Вони повідомили, що в одній із квартир виникла пожежа - постраждав  37-річний чоловік. Він отримав опіки всього тіла.

Правоохоронці з'ясували, що свого сина підпалила мати через помсту. “Матір прийшла до кімнати, де відпочивав її син, облила його легкозаймистою сумішшю та кинула підпалений сірник. Одяг чоловіка почав горіти, він прокинувся від болю та впав на підлогу”, - йдеться у повідомленні поліції.

На крики про допомогу прийшла сусідка, вона допомогла загасити постраждалого. Після інциденту лікарі діагностували у постраждалого 68% опіків всього тіла різного ступеня. Спеціалісти-криміналісти з місця події вилучили ємність з-під легкозаймистої рідини та направили для проведення відповідної експертизи.

Поліцейські затримали жінку на місці події та доправили до ізолятора тимчасового тримання.

Правопорушниці повідомили про підозру за замах на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Зараз, відповідно до запобіжного заходу, підозрювану тримають під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчительку однієї зі столичних шкіл підозрюють у колабораційній діяльності.


Читайте также