У Києві незаконно виробляли алкоголь: де продавали продукцію

Що вилучили детективи БЕБ під час обшуків

У Києві Бюро економічної безпеки викрило підпільний цех з незаконного виготовлення алкоголю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки. 

Детективи у столиці викрили осіб, що організували незаконне виробництво та збут підакцизних товарів.

У ході досудового розслідування було встановлено, що місцеві мешканці незаконно виготовляли, транспортували та продавали лікеро-горілчані вироби. 

“Щоб приховати походження алкогольних напоїв, на частину з них фігуранти клеїли марки акцизного податку з ознаками підробки. Надалі продукцію продавали у столичних точках роздрібної торгівлі за готівку, без чеків та накладних”, - повідомили в БЕБ.

Під час обшуків, які провели детективи БЕБ, було вилучено з незаконного обігу:

  • майже 800 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з марками акцизного податку з ознаками підробки,

  • близько 1200 літрів спиртовмісних рідин,

  • виробниче обладнання,

  • тару та транспортний засіб для перевезення продукції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 199 та ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Бюро економічної безпеки скерувало до суду справу щодо незаконної торгівлі сигаретами та алкоголем у Київській області. Досудове розслідування проводили стосовно протиправних дій жительки Київщини. Вона організувала продаж незаконно виготовленої алкогольної продукції та тютюнових виробів. Детальніше про правопорушення, вчинене мешканкою області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися