У столиці чоловік пошкодив шість автівок (ФОТО)

Правопорушник не зміг пояснити, чому пошкодив автомобілі

В Оболонському районі столиці чоловік пошкодив шість транспортних засобів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Співробітники поліції затримали правопорушника на місці скоєння злочину. Дізнавачі готують йому повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій.

У поліції зазначили, що у середу, 19 червня, до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в одному з дворів в Оболонському районі невідомий пошкодив припарковані біля будинку автомобілі. Один з автомобілів належить військовим. 

“Поліцейські оперативно прибули на місце події та затримали зловмисника. Як з’ясувалось, до вчинення кримінального правопорушення причетний 35-річний киянин, який проживає неподалік. Чоловік, перебуваючи напідпитку, рукою пошкодив лобове скло на чотирьох автівках та відбив дзеркала ще на двох. Мотиву свого вчинку порушник пояснити не зміг”, - розповіли у поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. 

Правопорушнику готується повідомлення про підозру, йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Шевченківського району столиці упродовж декількох днів відбулися злочини з підпалом військових автівок. Правопорушниками виявилися мешканці Чернігівської області. З яких мотивів правопорушники вчинили підпал військових автомобілів та яке покарання загрожує за вчинене, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися