У Києві обвалився міст: від чого “втомилася” конструкція та що думають кияни

Кияни запитують - від чого обвалився міст, однак на відповідь мера столиці уже не сподіваються

У середу, 19 червня, у Києві "втомився" та обвалився міст. Фрагменти пішохідної частини Повітрофлотського шляхопроводу впали на трамвайну лінію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспортної інфраструктури.

Був перекритий рух трамваїв та автомобілів уздовж трамвайної лінії. Розчищали автошлях і трамвайну лінію під Повітрофлотським шляхопроводом рятувальники КАРС.

Спеціалісти за допомогою спецінструментів демонтували металеві конструкції та розпилювали їх, щоб прибрати з дороги. Також демонтували аварійні елементи на самому шляхопроводі над вулицею Борщагівською, аби запобігти виникненню надзвичайних ситуацій. 

Замість трамваїв було організоване автобусне сполучення за наступною схемою руху: вул. Старовокзальна – пл. Галицька – просп. Берестейський – вул. Борщагівська до Кільцевої дороги.

На сторінці КМДА у Facebook містяни не стримували обурення діями мера Києва. Кияни писали: 

  • “А давайте, краще, ще один міст зробимо кудись? і благоустрій парку навколо обов'язково!”

  • “Мені дуже прикро що в нас такий мер((((“

  • “Мер каже що це все ІПСО”.

  • “А що сталось не написали? міст завалився від старості? ваша тактика цей міст так і залишиться. новий побудуєте в *** для цяцьок”

  • “І що з цього приводу каже пан мер? Хоча про що я. Він вже все сказав. Це все ІПСО!”

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “втомлені” мости, дороги та комунікації для столиці стали звичним явищем. Також у середу, 19 червня, стався черговий прорив тепломережі, через що була підтоплена вулиця. Нещодавно також через аварію затопило підземний перехід поблизу станції метро “Олімпійська”.


Читайте также