За збут канабісу до 12 років ув'язнення: на Київщині викрили організовану групу

Чоловіки на Київщині налагодили “бізнес” з продажу канабісу

У Київській області “працювала” організована група - чоловіки займалися збутом канабісу. Обвинувальний акт щодо трьох осіб за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів, вчинених організованою групою (ч. 3 ст. 307 КК України) скерували до суду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури. 

В ході проведеного досудового розслідування з'ясували, що мешканець міста Переяслав Київської області організував та налагодив діяльність злочинної групи. Вона спеціалізувалась на реалізації наркотичних засобів, а саме - продавали канабіс. До “бізнесу” чоловік залучив двох знайомих.

“Організатор передавав членам організованої групи придбаний ним канабіс. Останні від початку поточного року систематично збували його на території Бориспільського району наркозалежним особам під час особистих зустрічей”, - повідомили у прокуратурі.

У поліції Київської області зазначили, що у ході обшуків, проведених на території Бориспільського району, поліцейські виявили та вилучили понад два кілограми канабісу, частина з якого була розфасована по зіп-пакетах, амфетамін, мобільні телефони, банківські пластикові картки та журнал з чорновими записами.

Працівники Бориспільського управління поліції Київщини затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання трьох фігурантів. Фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний податківець розповів про статки на десятки мільйонів гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися