Понад половину мостів у Києві небезпечно експлуатувати, а столична влада реалізує непотрібні проєкти

Стратегії розвитку Києва немає, а столична влада бездіє

Обвал чергового мосту в Києві привернув увагу громаду міста до дій столичної влади. Київ втрачає кошти на малі проєкти для "вау ефекту" замість того, аби вкладати ресурси в потрібні місту обʼєкти. Про це заявив депутат Київради, голова постійної комісії Київміськради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрій Вітренко в ефірі телеканалу, повідомляє портал "Коментарі". 

“Знову стали свідками безвідповідальності, бездіяльності міської влади, відсутності елементарних управлінських якостей, відсутності внятної та прийнятної стратегії розвитку міста Києва, адже навіть розвитку міста Києва, вона взагалі відсутня. Замість цього місто Київ керується таким законом, знаєте, що друзям все, а всім іншим закон України”, - прокоментував дію влади депутат. 

За його словами, міста реалізує невеличкі проєкти, які викликають “вау-ефект”. “Будує, замість того, щоб утримувати інфраструктуру, замість того, щоб лагодити аварійні мости. Понад 60% мостів в Києві мають 5-й клас аварійності, тобто їх не можна взагалі використовувати”, - підкреслив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інфраструктура в столиці розсипається, а тим часом у місті зводять нові парки та сквери. У столиці рівень менеджменту на рівні самоврядування є одним з найгірших в Україні. Так прокоментував народний депутат Віталій Безгін в ефірі одного з телеканалів обвал елементів мосту у столиці, яке трапилося 19 червня.

Детальніше про оцінку діяльності столичної влади читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися