Охоронець у Києві викрав понад 200 тисяч гривень у власників будинку

Яке покарання загрожує зловмиснику

У Києві охоронець будинку викрав весільні гроші власників майна. За вчинене його чекає суд. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

У поліції розповіли, що близько трьох років охоронець доглядав за помешканням. Він мав доступ до всіх приміщень. Упродовж декількох місяців, користуючись відсутністю власників будинку, чоловік забирав з шафи гроші. Загалом він викрав близько 230 тисяч гривень готівкових коштів, подарованих молодятам на весілля. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про зникнення коштів мешканці приватного будинку заявили до поліції у Подільському районі навесні 2024 року. 

“На місці події співробітники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 43-річний охоронець будинку. Чоловік мав вільний доступ до помешкання, тому безперешкодно заходив до оселі господарів та упродовж восьми місяців викрадав зі схованки кошти господарів, які надалі витратив на власні потреби”, - розповіли у поліції.

picture

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у серії злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йому інкримінують крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва було вчинено напад на колишнього військового - зловмисника викрили та оголосили йому про підозру. Напад було вчинено 21 червня ввечері. Нападником виявився 17-річний киянин. Яке покарання йому загрожує, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися