Просив дівчинку знімати відверті відео: яке покарання загрожує зловмиснику

У Києві піде під суд уродженець Рівненської області за розбещення дитини

У столиці за розбещення дитини судитимуть 24-річного чоловіка - він просив 8-річну дівчинку знімати для нього відверті відео. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

Обвинувальний акт відносно 24-річного уродженця Рівненської області прокурори скерували до Деснянського районного суду міста Києва. Його обвинувачують у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої дівчинки, примушуванні її до участі у створенні дитячої порнографії та зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301-1, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

“Досудовим розслідування встановлено, що в серпні 2023 року обвинувачений через Telegram почав спілкуватися з 8-річною дівчиною з метою задоволення своєї статевої пристрасті”, - повідомили у прокуратурі.

У прокуратурі уточнили, що підозрюваний скористався наївністю та довірливістю дитини, просив її знімати відверті фото та відео та надсилати йому. При цьому обвинувачений розповідав дитині, що та як потрібно знімати. Злочинця викрила мати дитини.

“Дівчинка розповіла про це мамі - вона продовжила спілкування від імені дитини аби зрозуміти мотиви чоловіка та викрити його. Вважаючи, що і далі спілкується з дівчинкою, обвинувачений просив її надіслати ще відео і розповідав як це зробити так, щоб ні про що не дізналися батьки. Далі жінка звернулась до поліції”, - повідомили у прокуратурі.

picture

Під час огляду телефону обвинуваченого у ньому знайшли фото та відео, що є дитячою порнографією. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суд у Києві розглянув справу про розбещення неповнолітньої.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися