В одній зі столичних аптек порушили правила продажу небезпечних препаратів (ФОТО)

Яке покарання загрожує зловмисникам

Поліцейські Києва повідомили про підозру членам групи, які порушували правила продажу нарковмісних медичних препаратів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Правоохоронці у ході досудового розслідування з’ясували, що власник однієї зі столичних аптек та два фармацевти причетні до незаконного продажу нарковмісних препаратів. Зловмисниками виявилися мешканці Києва та Київської  області, 1985,1990 та 1991 років народження. Раніше вони не притягалися до кримінальної відповідальності.

“Не маючи відповідних дозволів та ліцензії вони відпускали киянам нарковмісні пігулки без рецепта. Після проведення контрольованої закупки правоохоронці затримали одну з порушниць в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - повідомили у поліції.

Причетність учасників правоохоронці встановили щонайменше до десяти епізодів незаконного продажу ліків. За наявною у поліції інформацією такі протиправні дії приносили зловмисникам до 150 тисяч гривень прибутку на місяць.

Слідчі Солом’янського управління поліції повідомили фігурантам про підозру за ч. 3 ст. 321 Кримінального кодексу України. Санкція статті, за якою кваліфікована справа, передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області продавали товари російського походження. Обвинувальний акт щодо правопорушників направили до суду. Дізнатися детальніше, які товари продавали зловмисники та що їм загрожує за вчинене, читайте за посиланням.


Читайте также