Товари російського походження продавали у Київській області

Яке покарання загрожує правопорушниці

Справу щодо незаконної торгівлі тютюновими виробами російського походження розглянуть у суді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки. 

“Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області завершили досудове розслідування відносно жительки Київщини, яка організувала нелегальний продаж тютюнової продукції російського виробництва”, - повідомили в БЕБ.

У ході проведеного розслідування було встановлено, що у торгових точках на Київщині за готівку продавали незаконно ввезені електронні сигарети, рідини та тютюн для кальяну. Також незаконний товар продавали через інтернет-магазини з доставкою до поштових відділень. 

“Детективи БЕБ провели обшуки за місцем зберігання контрафакту та у пунктах роздрібної торгівлі. В результаті виявлено та вилучено понад 620 упаковок тютюну для кальяну, майже 550 електронних сигарет, рідину для паління, чорнову документацію та комп'ютерну техніку. Орієнтовна  вартість вилученого становить півмільйона гривень”, - повідомили про результати розслідування справи.

Правопорушниці, за даними БЕБ, повідомили про підозру у вчиненні кримінального  правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. Відповідно до статті Кримінального кодексу України, за якою кваліфіковано справу, зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили незаконну торгівлю підакцизними товарами.

https://esbu.gov.ua/news/beb-na-kyivshchyni-skeruvalo-do-sudu-spravu-shchodo-nezakonnoi-torhivli-tiutiunovymy-vyrobamy-rosiiskoho-pokhodzhennia




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися