У столиці знайшли наркотики на п'ять мільйонів гривень (ФОТО)

Яке покарання загрожує правопорушникам

У Києві викрили осіб, які організували розгалужену мережу збуту наркотичних речовин. Психотропи продавали через чат-бот у Telegram. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

Про підозру повідомили чотирьом мешканцям столиці. Їм інкримінують організацію збуту солей альфа-PVP у Києві та за його межами.. Ще двох осіб підозрюють у зберігання наркотичних речовин (ч. 2 ст. 307, ч. 2, 3 ст. 309 КК України).

За даними слідства, підозрювані збували психотропи та наркотики, як у роздріб, так і гуртовими партіями, шляхом “закладок” та поштовими відправленнями.

Клієнти оплачували товар на банківські картки, після чого отримували інформацію як і де забрати наркотики.

За місцем проживання фігурантів правоохоронці провели обшуки, у ході яких виявили та вилучили два кілограми психотропної речовини альфа-PVP, 600 грамів мефедрону, кілограм амфетаміну, 341 пігулку екстазі, 250 грамів канабісу.

“Вартість товару за цінами “чорного” ринку становить близько п'яти мільйонів гривень. Наразі усім фігурантам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи – тримання під вартою та цілодобові домашні арешти, вилучені психотропи та наркотичні засоби скеровано до НДЕКЦ для проведення експертних досліджень”, - повідомили у поліції..

Санкції статей передбачають до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що  у столиці знайшли кокаїн на чотири мільйони гривень. Що загрожує правопорушникам, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися