Відключення світла на Київщині призвело до трагедії: подробиці

За попередньою інформацією, чоловік намагався вийти з ліфта і зірвався у шахту

У Вишневому на Київщині сталася трагедія - чоловік зірвався у шахту ліфта. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Київської області.

“28 червня, близько 12:55, до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в багатоквартирному будинку чоловік зірвався в шахту ліфта з висоти приблизно 5 поверху”, - повідомили в обласній поліції. 

За інформацією правоохоронців, рятувальники та медики дістали потерпілого та надали медичну допомогу. Постраждалим виявився 66-річний громадянин. Він був у свідомості, однак по дорозі в лікарню помер у кареті швидкої допомоги. 

Як попередньо встановили на місці правоохоронці, кабіна ліфта, в якій їхав чоловік, зупинилась між поверхами під час відключення світла. Загиблий, не дочекавшись приїзду екстрених служб, самостійно відкрив ліфт. Внаслідок чого зірвався в шахту ліфта. 

“Шановні громадяни! Поліція Київщини закликає до обережності та пильності під час стабілізаційних відключень! Якщо ви опинилися у ліфті, й зникла електроенергія, не намагайтесь самостійно покинути кабіну, обовʼязково дочекайтесь приїзду служб!”, - звернулися до мешканців Київщини у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білій Церкві склалась катастрофічна ситуація з ліфтами через стабілізаційні відключення світла та дії містян. У місті уже не працює понад 30 ліфтів, частину з них пошкодили містяни. Дізнатися детальніше про проблеми у місті та які шляхи їх розв'язання визначила влада міста, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися