Косметичні засоби з "сюрпризом" продавали у Києві (ФОТО)

Правопорушникам загрожує до 10 років позбавлення волі

У Києві група осіб продавала наркотичні речовини, які отримували з Європи, під виглядом косметичних засобів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

Про підозру повідомили двом жінкам та двом чоловікам. Їм інкримінують збут кокаїну, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Слідство встановило, що 33-річний чоловік організував схему збут кокаїну та психотропів, отриманих з країн Євросоюзу. Організатор схеми зараз проживає за кордоном. До “справи” він залучив спільників. “В ході контролю за вчиненням злочину правоохоронцями проведено дві оперативні закупки наркотиків”, - повідомили у прокуратурі.

Двох жінок та двох чоловіків затримали на підставі ст. 208 КПК за результатами проведення другого етапу оперативної закупки.

У затриманих провели обшуки та вилучили понад 80 грамів кокаїну, 50 грамів метамфетаміну, 100 пігулок МДМА, електронні ваги та прилади для пакування наркотичних засобів під виглядом косметичних патчів.

“Встановлено, що на місяць наркоторговці отримували близько мільйона гривень прибутку. Наразі фігурантам повідомлено про підозру”, - уточнили у прокуратурі.

Санкція статті, за якою до суду направлений обвинувальний акт, передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також правоохоронці працюють над викриттям осіб, що налагодили канал постачання наркотиків з країн ЄС до України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці знайшли наркотики на п'ять мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися