Популярний товар незаконно продавали у Київській області

Обвинувальний акт у справі скеровано до суду

У Київській області місцевий мешканець налагодив незаконний продаж тютюнових виробів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки. 

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування за фактом незаконної торгівлі тютюновими виробами. За даними слідства, схему постачання виробів у регіон налагодив мешканець Переяслава. Правопорушник продавав товар великими партіями довіреним клієнтам.

В ході проведення обшуків з незаконного обігу вилучено майже 200 кілограмів тютюну.

Організатору схеми повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Обвинувальний акт у справі скеровано до суду.

Нагадаємо, що у торгових точках на Київщині за готівку продавали незаконно ввезені електронні сигарети, рідини та тютюн для кальяну російського походження. Також незаконний товар продавали через інтернет-магазини з доставкою до поштових відділень. Детективи БЕБ провели обшуки за місцем зберігання контрафакту та у пунктах роздрібної торгівлі. Що виявили у ході обшуків та яке покарання загрожує зловмиснику, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мережу підпільних цехів поліцейські викрили у Київській та Миколаївській областях. Правопорушники організували нелегальне виробництво приправ та кави відомих торговельних марок без дозволу їх правовласників. Дізнатися детальніше, яке покарання загрожує правопорушникам за фальсифікацію продуктів, читайте за посиланням.

Читайте также