У місті на Київщині евакуювали близько 150 мешканців: що сталося (ФОТО)

Правопорушнику загрожує до шести років ув’язнення

У м. Біла Церква Київської області чоловік погрожував підірвати багатоповерховий будинок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділ комунікації поліції Київської області. 

Повідомляється, що днями опівночі підрозділи ДСНС повідомили в поліцію, що до них зателефонував 44-річний білоцерківець. Він погрожував здійснити вибух у багатоповерхівці по вулиці Олеся Гончара.

Також зловмисник телефоном повідомив про свої наміри дружині - вона зателефонувала до поліції. 

“По приїзду поліцейські спільно з рятувальниками евакуювали близько 150 мешканців будинку. Зловмисник, який зачинився у своїй квартирі, продовжував погрожувати підірвати будинок", - розповіли у поліції. 

Слідчо-оперативна група поліції затримала зловмисника у його квартирі. Рівень алкоголю у чоловіка сягав 1,35 проміле. 

Поліцейські обстежили житловий будинок та жодних вибухових пристроїв чи небезпечних речовин не виявили. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

“Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху (ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України)”, - повідомили в поліції.

За скоєне правопорушнику загрожує до шести років ув’язнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник фермерського господарства звернувся до поліції з повідомленням про пограбування. За його словами, невідомий чоловік проник на територію господарства, побив охоронця та викрав вантажний автомобіль. В автомобілі знаходилось чотири тонни зерна. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте также