Прорив труби в Києві: де не витримали тепломережі

Фото ілюстративне

У Києві у п'ятницю, 5 липня, стався прорив тепломережі внаслідок чого водою затопило вулицю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Київтеплоенерго”.

У комунальному підприємстві зазначили, що спеціалісти локалізували пошкодження тепломережі на вул.Старонаводницькій. 

“Сьогодні о 15:30 під час гідравлічних випробувань тепломереж на магістральному трубопроводі діаметром 700 мм сталося пошкодження, з витоком води на проїжджу частину вулиці Старонаводницька. Одразу після повідомлення про витік тиск в трубопроводі знижено, а аварійна бригада Київтеплоенерго оперативно відключила пошкоджену ділянку тепломережі”,- йдеться у повідомленні.

Спеціалісти розпочали підготовку до проведення ремонтних робіт. Також попередили, що у разі потреби рух транспорту буде частково обмежено. Про зміни в організації дорожнього руху буде повідомлено після оцінки обсягу робіт. 

Нагадаємо, що компанії-постачальники послуги централізованого опалення у Києві заявили про намір переглянути тарифи. ТОВ “Компанія “Тепло-Світ” повідомило, що розробило та направило на розгляд нові тарифи на комунальні послуги з постачання теплової енергії для розрахунків з категоріями споживачів “населення” та “інші споживачі”. Яку вартість нарахували, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що станом на 1 січня 2024 року у Києві загальна довжина ділянок теплових мереж з терміном експлуатації понад 50 років становить понад 610 кілометрів або 22% від загальної кількості тепломереж у сфері управління компідприємства. Де найчастіше виникають аварії на водопровідних мережах, читайте за посиланням.


Читайте также