У Києві внаслідок обстрілу пошкоджена дитяча лікарня (ФОТО)

Нові подробиці масованого обстрілу столиці

У столиці внаслідок обстрілу пошкоджена будівля дитячої лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської військової адміністрації. 

“В Шевченківському районі постраждала дитяча лікарня “Охматдит”, є руйнування. На місцях пригод працюють усі оперативні служби. Станом на зараз, попередньо відомо про одного загиблого та 9-х постраждалих”, - повідомили у КМВА.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував масований ворожий обстріл: “Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня”. 

Він зазначив, що усі служби задіяні, щоб врятувати якнайбільше людей.

“І весь світ має задіяти всю свою рішучість, щоб нарешті покласти край російським ударам. Вбивства – це те, що несе Путін. Тільки разом ми можемо принести справжній мир та безпеку”, - написав він.

Столична влада повідомила, що пацієнтів дитячої лікарні, куди влучила ворожа ракета, евакуюють в комунальні лікарні міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська вчинили масований обстріл. Зафіксовані пошкодження, є загиблі та постраждалі. Детальніше тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися