Ситуація біля дитячої лікарні “Охматдит”: під завалами люди (ВІДЕО)

У столиці розбирають завали після ракетної атаки

Внаслідок ворожого ракетного удару по Києву пошкоджена дитяча лікарня. Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці у Facebook показав, що відбувається біля лікарні, повідомляє портал "Коментарі".

“Дитяча лікарня “Охматдит” у Києві. Одна з найважливіших не лише в Україні, а й у Європі виключно ДИТЯЧА лікарня. “Охматдит” врятував та повернув здоровʼя тисячам дітей”, - написав він.

Володимир Зеленський повідомив, що зараз лікарня пошкоджена російським ударом. За його словами, під завалами знаходяться люди. “Точна кількість поранених і загиблих наразі невідома. Зараз усі допомагають розбирати завали: лікарі, звичайні люди”, - пише президент України.

даними Міністерства внутрішніх справ України, за попередньою інформацією у столиці постраждали 25 людей. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що падіння уламків та пошкодження внаслідок ранкової атаки зафіксовані у деяких районах столиці: Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.

Нагадаємо, що через складну ситуацію в Київській області вирішили запровадити додаткові заходи. Детальніше про ситуацію на Київщині читайте за посиланням.


Читайте также