У Києві продовжують шукати людей під завалами (ФОТО)

Працівники спеціалізованих служб та комунальники розбирають завали

У столиці на місцях влучань під час сьогоднішнього масованого ракетного обстрілу продовжують працювати рятувальні та комунальні служби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

До робіт залучені представники спеціалізованих служб, а також районних керуючих компаній та комунальних підприємств.

“Зокрема, задіяна спеціалізована техніка для розбору та вивезення уламків. Фахівці долучені до пошуку людей, ліквідації наслідків обстрілів і руйнувань будівель. На одній локації пожежу локалізовано, на всіх інших – ліквідовано. Усього залучені майже тисяча працівників і понад сто одиниць техніки”, - повідомили у КМДА.

Комунальники привезли 3 вишки та 7 генераторів. Серед техніки: бензопили, тачки, ломи, лопати, багри, болгарки, зварювальний апарат.

Також до робіт залучені 134 працівники дорожньо-транспортних підприємств столиці та 48 одиниць техніки. Зокрема, 34 самоскиди 20 тонн, 9 навантажувачів, 2 трактори, екскаватор, гідромолот та евакуатор.

Нагадаємо, сьогодні ворожі війська масовано обстріляли столицю України. Внаслідок обстрілів пошкоджено медичні заклади, житлові будинки, приватні та офісні будівлі. Столична влада повідомила про майже 100 постраждалих. Також внаслідок атаки були пошкоджені об'єкти критичної інфраструктури, деякі столичні будинки залишилися без електропостачання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці оголосили 9 липня Днем жалоби. Які обмеження діятимуть у Києві завтра, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися