Киянин організував нарколабораторію з мільйонними доходами (ФОТО)

Нарколабораторію організували у Вінницькій області

Правоохоронці викрили та ліквідували нарколабораторію, яка щомісяця приносила організаторам мільйонний дохід від збуту амфетаміну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора. 

Про підозру повідомили шістьом особам, які у складі злочинної організації виготовляли психотропні речовини та займалися їх збутом (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 3 ст. 307 КК України).

Слідство встановило, що організатором наркобізнесу став 37-річний житель столиці. До реалізації незаконної схеми він залучив ще п’ятьох осіб. Серед них було особи, які добре зналися на синтезі хімічних сполук, також до “бізнесу” залучили фасувальників та збувачів.

“Нарколабораторію облаштували у приватному будинку у Вінницькій області, де виготовляли амфетамін у промислових масштабах та розповсюджували на території країни.Учасники злочинної організації пропонували та збували психотропи "з рук у руки" під час особистих зустрічей з клієнтами”, - повідомили в Офісі.

За даними прокуратури, потужності лабораторії щомісяця дозволяли виробляти понад 10 кг готового до вживання амфетаміну. Така “діяльність” щомісяця приносила підозрюваним понад один мільйон гривень. 

Правоохоронці провели ряд обшуків на території столиці, Київської та Вінницькій областей. З незаконного обігу правоохоронці вилучили амфетамін, канабіс, прекурсори, лабораторне обладнання, автівки, гроші, зброю та сотню набоїв.

Вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить понад мільйон гривень. Усі речові докази направлено на експертизу.

Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці знайшли наркотики на п'ять мільйонів гривень




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися