У Києві та інших містах орудували диверсанти (ФОТО)

Яке обладнання пошкодили диверсанти

У Києві, Харкові та Рівному диверсанти на замовлення спецслужби рф пошкодили важливе обладнання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора. 

“За процесуально керівництва Харківської та Рівненської обласних, а також Київської міської прокуратури чотирьом громадянам повідомлено про підозру за фактами диверсій, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 113 КК України)”, - повідомили в Офісі. 

У ході слідства було встановлено, що на замовлення спецслужби рф підозрювані пошкодили у Харкові, Рівному та Києві релейні шафи систем сигналізації, централізації та блокування. Обладнання забезпечувало роботу автоматики та слугувало для безпеки залізничного руху. 

Підозрювані після вчинення протиправних дій робили фото і відео наслідків та надсилали їх своїм кураторам. За вчинені диверсійні дії зловмисники отримували кошти.

“Такі диверсії необхідні ворогу для того, щоб зупинити постачання техніки та боєприпасів для Сил оборони”, - повідомили в Офісі.

Громадян правоохоронці викрили та затримали. За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки України затримала ворожого агента, який передавав російській стороні інформацію про розміщення об'єктів у Київській та Чернігівській областях. Інформацію про які об'єкти передавав ворожій стороні зловмисник та яке покарання загрожує за вчинені дії, дивіться детальніше за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися