Одного з головних податківців Києва викрили на хабарі (ФОТО)

Яке покарання загрожує правопорушникам

Служба безпеки України затримала на хабарях одного з головних податківців Києва повідомляє портал "Коментарі".

На корупції викрили виконуючого обовʼязки заступника начальника Головного управління Державної податкової служби у м. Києві. В СБУ повідомили, що посадовець причетний до вимагання неправомірної вигоди від столичних підприємців.

“Задокументовано як фігурант одержував хабарі від директора київської компанії, яка займається оптовою торгівлею твердим, рідким та газоподібним паливом. В обмін на грошову "винагороду" чиновник обіцяв підприємцю надати ліцензії на продаж пального. Для комунікації з очільником компанії та передачі хабаря посадовець залучив свого знайомого”, - повідомили в СБУ.

Служба безпеки України зафіксувала одержання чиновником першої частини хабара і затримала його разом із посередником під час передачі другої частини неправомірної вигоди.

“Обом затриманим оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу”, - зазначили у Службі безпеки України.

Зловмисникам загрожує до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступницю начальника відділу контролю за благоустроєм Оболонської РДА підозрюють в отриманні неправомірної вигоди - вона вимагала 42 000 гривень щомісяця за безперешкодне ведення роздрібної торгівлі.

Детальніше про корупційну схему в столиці, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися