Незаконну зброю та боєприпаси знайшли у мешканця столиці (ФОТО, ВІДЕО)

Яке покарання загрожує зловмиснику

Поліцейські в столиці затримали чоловіка за продаж зброї та боєприпасів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

Правопорушника затримали, коли він намагався збути автомат з набоями та гранати. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили ще зброю - автомат, пістолети, гранати, вибухівка та майже півтори тисячі набоїв.

“Збувачем зброї виявився 26-річний мешканець столиці. Правоохоронці затримали його під час збуту автомату “Калашникова”, одинадцяти гранат, десяти гранатометних пострілів та двохсот набоїв, калібру 7х62. За такий арсенал він отримав понад 170 тисяч гривень”, - повідомили у поліції.

Під час слідчих дій також правоохоронці вилучили ще один автомат з глушником, пістолет, чотири гранати, дванадцять гранатометних пострілів, чотири кілограми вибухівки, півтори тисячі набоїв та інші військові засоби ураження.

Поліцейські затримали торговця зброєю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом носіння, зберігання, придбання та збуту бойових припасів без передбаченого законом дозволу фігуранту повідомлено про підозру (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). 


За скоєне правопорушення зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві та інших містах орудували диверсанти. Дізнатися детальніше, які диверсії вчинили затримані особи у Києві, Харкові та Рівному, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися