МВС планує купити два мікроскопи: тендер на десятки мільйонів гривень

Очікувана вартість товарів: понад 18 мільйонів гривень

Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України  оголосив тендер на закупівлю мікроскопів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує придбати мікроскопи порівняльні для проведення балістичних та трасологічних експертиз з такими характеристиками, серед інших:

  • Мікроскоп повинен мати окуляри зі збільшенням 10х та польовим числом не менше, ніж 22,

  • Діапазон оптичного збільшення мікроскопа повинен бути не менше, ніж 4х - 60х,

  • Мікроскоп повинен мати можливість бути дооснащеним об’єктивами для максимального оптичного збільшення не менше, ніж 200х,

  • Мікроскоп повинен бути оснащений двома моторизованими предметними столиками з можливістю переміщення в горизонтальній площині з діапазоном ходу не менше, ніж 50 мм х 50 мм, 

  • Мікроскоп повинен мати моторизовану систему фокусування.

Переможець, відповідно до тендерної документації, крім іншого, має забезпечити проведення пусконалагоджувальних робіт, введення приладу в експлуатацію та навчання та інструктаж персоналу за місцем розташування замовника.

Гарантія на мікроскопи має бути не менше одного року.

Усього замовник планує придбати два мікроскопи. Очікувана загальна вартість - 18 210 100 гривень. Умова оплати - післяоплата 10 банківських днів. 

Строк поставки товарів - до 20 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру -  15 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 1 серпня 2024 року. Початок аукціону - 2 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що  “Київводоканал” планує розробити нову схему очищення та знезараження води.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися