“Київводоканал” планує розробити нову схему очищення та знезараження води: тендер

Скільки коштуватимуть послуги з розробки нової схеми очищення та знезараження води

Приватне акціонерне товариство "Акціонерна компанія "Київводоканал" оголосило тендер на послуги з виконання науково-технічної розробки “Підбір нової технологічної схеми очищення та знезараження води на Деснянській водопровідній станції, параметрів роботи та конструкцій очисних споруд”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією послуги надаються з використанням пілотної установки для відпрацювання технологій очищення та знезараження води на Деснянській водопровідній станції та на підставі вивчення та аналізу даних.

Виконавець має розробити план виконання кожного етапу науково-технічної розробки із зазначенням термінів виконання, та погодити його із замовником.

Після завершення виконання науково-технічної розробки виконавець має передати замовнику документацію, матеріали, обладнання, устаткування та залишок реагентів, що були розроблені чи закуплені для цілей її виконання.

Очікувана вартість послуги - 3 600 000 гривень. 

Місце надання послуги: Деснянська водопровідна станція управління експлуатації Деснянської водопровідної станції департаменту експлуатації водопровідного господарства ПрАТ “АК “Київводоканал” м. Київ, просп. Алішера Навої, 1,  та за місцем розміщення виконавця послуг.

Строк надання послуг - до 31 грудня 2025 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 15 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 23 липня 2024 року. Початок аукціону планується 24 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві витратять мільйони гривень на оцифрування спортивно-культурних маршрутів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися