Постраждалим від обстрілу “Охматдиту” виплатять грошову допомогу: подробиці

Куди звертатися, щоб отримати грошову допомогу

Родинам з дітьми, які постраждали від бомбардувань і авіаударів, буде виплачена одноразова грошова допомога. Виплати забезпечать за підтримки за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Розмір виплати становитиме 10 800 гривень на одну людину. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду 9 липня, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА. 

“Таку допомогу отримуватимуть родини з дітьми, які проходили лікування в НДСЛ “Охматдит” на момент атаки 8 липня та сім’ї з дітьми постраждалих працівників приватного медичного закладу, на який також була здійснена атака”, - йдеться в повідомленні.

Кількість родин, які отримають виплати, зараз уточнюється, максимальна сума виплати на сім’ю становитиме 54 тис. гривень (на п'ять осіб).

“Звертаємо увагу: якщо ваша дитина проходила лікування в НДСЛ "Охматдит" на момент 8 липня і постраждала від атаки на лікарню, а ви протягом найближчого тижня не отримаєте інформації про виплату, зверніться за телефоном гарячої лінії – 0 800 600 017 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00, у суботу з 9:00 до 18:00, неділя – вихідний, дзвінки – безплатні)”, - порадили громадянам, які постраждали внаслідок удару по дитячій лікарні.

Нагадаємо, що 8 липня російській війська обстріляли Київ, ворожі ракети полетіли у центральну частину міста та вдарили по дитячій лікарні. Також від ворожого обстрілу загинули мешканці будинку, частина якого була зруйнована. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в “Охматдиті” розпочалися роботи з відновлення лікарні та надання необхідних медичних послуг.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися