У Києві проводять рейди та штрафують порушників: причини

Містян закликали дотримуватися правил безпеки та не порушувати заборони під час відпочинку

У районах Києва проводять профілактичні рейди на локаціях, де відпочивають містяни, та при виявленні правопорушень виписують штрафи, повідомляє портал "Коментарі".

Днями у лісі, в зоні, що межує з озером, деснянські рятувальники спільно з представниками лісництва та Національної поліції провели рейд. Про такі заходи повідомили у Деснянському районному управлінні ГУ ДСНС України у м. Києві. 

“Під час інформаційно-роз'яснювальної роботи фахівці спілкувалися з відпочиваючими біля води про дотримання правил безпечної поведінки”, - йдеться у повідомленні.

Також були виявлені факти порушення правил пожежної безпеки в лісах. На порушників перевіряючі склали протоколи про адміністративне правопорушення.

“Наголошуємо, що офіційно купальний сезон у місті Києві не розпочинався, а відвідування лісів на період дії воєнного стану заборонене!”, - звернулися до містян у районному управлінні.

Також у Деснянській районній державній адміністрації закликали містян дотримуватися правил безпеки на воді.

“Чимало людей у таку спекотну погоду шукають порятунок у водоймах і на пляжах. У більшості випадків люди гинуть на воді через власну необережність, тож, вирушаючи до водойм, будьте вкрай обачні та відповідальні!”, - йдеться у повідомленні.

Відповідні інформаційні рейди провели рятувальники Печерського району. “Надзвичайники нагадали любителям відпочинку на природі основні правила безпечного поводження з вогнем у лісах та лісопаркових зонах. Також фахівці ДСНС наголошувати на алгоритмі дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів, у разі виникнення пожежі”, - зазначили у Печерській РДА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що масштабні перевірки анонсували у Києві.


Читайте также