У Києві почастішали скарги: анонсували масштабні перевірки

Кияни скаржаться на якість харчових продуктів

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в м.Києві повідомили, що спеціалісти служби працюють у посиленому режимі, інформує портал "Коментарі".

“Аномальна спека і відключення електропостачання ставлять нові виклики перед субʼєктами господарювання, які працюють з харчовими продуктами. Адже дотриматись вимог щодо безпечної харчових продуктів стає все складніше. Проте в цьому питанні не повинно бути компромісів, адже безпека людського життя - понад усе”, - зазначили у Головному управлінні.

Очільник головного управління Держспоживслужби в столиці Олег Рубан в інтерв'ю "Телеграфу" розповів, що у столичних супермаркетах через спеку псуються продукти. За його словами, щодня отримують три-п’ять скарг на якість продуктів в магазинах. 

“Деякі торговельні точки, навіть якщо мають генератори, економлять і не завжди їх запускають. У результаті продукти псуються. Ми почали моніторинг роботи рітейлу — будемо досліджувати, як дотримуються температурного режиму зберігання товару більш аніж 300 магазинів Києва. У разі виявлення зіпсованої продукції, даємо припис на її списування й утилізацію, — зазначив очільник служби.

У ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві порадили мешканцям столиці, хто купив зіпсовані продукти, звертатися до служби:

  • в електронному вигляді через сайт,

  • на електронну адресу: [email protected];

  • на поштову адресу: 03151, м. Київ, вул. Волинська, 12, Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві;

  • особисто або через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області виявили випадки продажу потенційно небезпечних продуктів




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися