У Київській області продавали потенційно небезпечні продукти

В одному з населених пунктів на Київщині виявили порушення при продажу харчових продуктів

У Броварському районі Київської області провели перевірки виїзної торгівлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

Перевірку провели у с. Перемога Броварського району, де здійснювалась виїзна торгівля по вулиці Хрещатик продуктами харчування та товарами промислової групи.

“При обстеженні місця виїзної торгівлі виявлені два випадки реалізації м'яса свинини без проведення ветеринарно-санітарної експертизи та супровідних ветеринарних документів. Також здійснювався продаж молодняка птиці без супровідних ветеринарних документiв”, - повідомили про результати перевірки у головному управлінні. 

Інспектори провели роз'яснювальну роботу про вимоги до реалізації харчових продуктів згідно з законодавством про безпечність харчових продуктів та вимог до продажу тварин i птиці.

“Після проведеної роз'яснювальної роботи реалізація свинини була припинена”, - уточнили у головному управлінні.

Також комісія перевірила наявність медичних книжок з дійсними медоглядами у продавців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві від початку літнього сезону почастішали випадки інфікування містян, ймовірно, через неякісні продукти. До того ж у ході перевірок столичних ярмарків інспектори виявили значні порушення при зберіганні харчових продуктів. У зв'язку із загрозою посилять контроль за дотриманням законодавства щодо безпечності та якості харчових продуктів.

Детальніше про проведення перевірок у Києві читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися