У столичному метро зачинили деякі станції: що сталося (ОНОВЛЕНО)

Не працюють три станції

Станції столичного метрополітену “зеленої” гілки тимчасово не працюють. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

“З технічних причин рух поїздів зеленою лінією метро організовано між станціями “Золоті ворота” – “Червоний хутір”. Станції “Сирець”, “Дорогожичі”, “Лукʼянівська” тимчасово зачинені для пасажирів”, - йдеться у повідомленні. 

Про відновлення роботи станцій і руху поїздів обіцяють повідомити додатково.

Місцеві пабліки повідомляють, що рух призупинили через задимлення у тунелі. 

Станом на 11:45 у КМДА повідомили про відновлення руху столичного метрополітену. Про причини зупинки не повідомили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що  наприкінці червня у столичному метрополітені два дні поспіль траплялися падіння пасажирів на колії. 27 червня інцидент стався на станції метро “Університет”. Дізнатися детальніше, що сталося з пасажиром, читайте за посиланням.

28 липня на колії впала жінка. Інцидент трапився на станції "Золоті ворота". На жаль, пасажирка померла. Детальніше про це читайте за посиланням.

Нагадаємо, що минулого місяця у столичному метрополітені оголосили набір на курси для майбутніх машиністів. За декілька тижнів отримати таку кількість заяв, що набір довелося припинити достроково. Виявляється, що ідея з набором жінок машиністками — політична і не має нічого спільного з реальністю. Про це розповіла кандидатка на посаду після співбесіди.

Ніно Назарова (кандидатка на посаду) зазначила, що у столичному метрополітені висміяли бажання жінок працювати на "чоловічій" роботі. Як оцінюють шанси киянок працювати в метрополітені, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися