Держпідприємство не отримало швидкі вартістю майже 83 мільйони гривень

Швидкі не були поставлені у визначений термін

У зв'язку з порушенням строків поставки автомобілів швидкої допомоги прокуратура у суді вимагає накладення на постачальника штрафних санкцій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури. 

Дарницька окружна прокуратура виявила факт неналежного виконання умов договору закупівлі автомобілів швидкої допомоги коштом державного бюджету.

Було встановлено, що у результаті проведеної публічної закупівлі ДП “Медичні закупівлі України” та приватне товариство підписали угоду поставки автомобілів швидкої. Відповідно до умов договору, товариство зобов’язано поставити автомобілі екстреної швидкої медичної допомоги в кількості 49 одиниць загальною вартістю майже 83 мільйони гривень.

“На виконання умов договору Державним підприємством здійснено 100% передоплату за товар. При цьому сторонами узгоджено строк поставки товару. Разом із тим, встановлено, що постачальник порушив умови договору щодо поставки автомобілів швидкої допомоги на понад 30 календарних днів”, - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з порушенням строків постачання автомобілів, прокуратура подала позовну заяву про стягнення неустойки на понад сім мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що приватне акціонерне товариство "Київський електровагоноремонтний завод" оголосило тендер на закупівлю пеленальних столиків. На закупівлю 20 столиків планували витратити понад 300 тисяч гривень.

Однак підприємство не відмовилося пояснити необхідність придбання. Детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися