Столичне приватне товариство відмовилось пояснити витрату 300 тисяч гривень державних коштів

Попередні торги на закупівлю пеленальних столиків не відбулися і товариство повторно оголосило тендер

Приватне акціонерне товариство "Київський електровагоноремонтний завод" оголосило тендер на закупівлю пеленальних столиків. На закупівлю 20 столиків планували витратити понад 300 тисяч гривень.

Портал “Коментарі” поцікавився, чим викликана необхідність закупівлі пеленальних столиків, де їх планують встановити, відправивши офіційний запит на адресу замовника товарів.

picture

Закон визначає на опрацювання та надання інформації п'ять днів. "Київський електровагоноремонтний завод" відмовився надавати запитувану інформацію, взагалі не відповівши на запит. При цьому у телефонній розмові обіцяли відправити запитувану інформацію.

Щодо оголошеного тендеру, то, як зазначається на платформі Prozorro, аукціон не відбувся через відсутність пропозицій. Однак “Київський електровагоноремонтний завод” 17 липня оголосив новий тендер на придбання пеленальних столиків з аналогічною вартістю.

Тож питання щодо необхідності закупівлі столиків та місць встановлення залишаються актуальними. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області патрульні автомобілі, куплені державним коштом використовували у приватних цілях. 

Державним коштом для Держспецпідприємства “Північна Пуща” у 2021 році закупили п'ять лісопатрульних автомобілів високої прохідності з пожежним обладнанням. Вартість техніки становила понад дев'ять мільйонів гривень. Однак автомобілі передали без договорів про матеріальну відповідальність за збереження службових автомобілів. 

Де та як використовували службовий транспорт, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися