Сільрада в Київській області незаконно передала ліс у приватну власність

У державну власність повернули землі лісового фонду на території Броварського району

Прокуратура повернула державі землі лісового фонду, які незаконно віддали у приватну власність. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

Йдеться про землі лісового фонду площею 0,25 га вартістю 2,7 мільйона гривень на території села Рожни Броварського району.

У прокуратурі зазначили, що раніше суд задовольнив позов прокуратури та скасував рішення сільської ради, яким земельну ділянку передали у приватну власність громадянина для ведення особистого селянського господарства.

Також відповідно до рішення суду свідоцтво про право власності на майно визнано недійсним і витребувано земельну ділянку з незаконного володіння.

“Наразі рішення суду реально виконано”, - уточнили у прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що громадяни на Київщині заволоділи землями вартістю понад дев'ять мільйонів гривень поблизу річки Дніпро. 

За даними розслідування, мешканець Київської області розробив схему із заволодіння земельними ділянками. Йдеться про землі поблизу річки Дніпро у Вишгородському районі. До реалізації схеми він залучив свого брата – інженера-землевпорядника. 

Дізнатися детальніше про незаконну схему, читайте за посиланням.

Читайте також: У Пущі Водиці продали будинок та землю за підробленими документами

У Пущі Водиці у власниці нерухомості викрали документи та продали будинок. У прокуратурі пояснили, що група осіб викрала у жінки документи та продала будинок і землю у Пущі Водиці вартістю 7,3 мільйона гривень. Зловмисникам загрожує покарання - до восьми років ув'язнення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися