"Подивіться, що я наробив!": під Києвом чоловік жорстоко вбив односельця

У Березані Київської області місцевий житель забив на смерть свого товариша під час розпивання алкогольних напоїв. Йому вже пред'явлено підозру в скоєнні злочину. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Відомо, що в поліцію надійшло повідомлення від місцевої жительки Березані про те, що з сусіднього будинку чути крики й звуки, ніби рубають сокирою. Після цього з будинку вибіг невідомий чоловік із криками: "Подивіться, що я наробив!".

На місце подій прибули поліцейські, які виявили закривавлений труп 79-річного чоловіка. В ході оперативних заходів був затриманий зловмисник, яким виявився 33-річний односелець вбитого.

Під час спільного застілля і розпивання алкоголю між чоловіками виник конфлікт через старі образи. Розсерджений хлопець схопив металеву решітку і тричі вдарив по голові свого знайомого, після чого втік. Йому загрожує покарання строком від 7 до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство.

Нагадаємо, що в Вишгороді Київської області кілька молодих людей поховали живцем свого знайомого після конфлікту, який виник на ґрунті спільного вживання алкогольних напоїв. Троє молодих людей поховали живцем свого товариша по пиятиці, розпиваючи перед цим алкоголь у підсобному приміщенні Вишгородського кладовища.

Під час застілля знайомий товаришів почав конфлікт з одним із них, який швидко переріс у бійку. Спочатку один чоловік накинувся на кривдника, а потім до нього приєдналися інші. Вони били потерпілого до тих пір, поки той не перестав подавати ознаки життя. Потім перенесли його до найближчих могил, де викопали півметрову яму, куди й помістили тіло, присипавши його землею.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися