Повітряна атака на Київську область: що відомо про наслідки

У Київській області повітряна тривога тривала п'ять годин

В ніч на середу, 24 липня, російські окупаційні війська знову вчинили повітряну атаку на територію України. За допомогою БпЛА ворог цієї ночі намагався атакувати Київську область. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Київської ОДА Руслана Кравченка. 

За його даними, повітряна тривога в області тривала більше ніж п'ять годин. Також у Київській області працювали сили ППО.

“Постраждалі внаслідок атаки відсутні. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. Падіння уламків БпЛА фіксуються поза межами населених пунктів. Оперативні групи вже працюють на місцях”, - пояснив голова Київської ОГА.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 24 липня 2024 року російські війська завдали удару по Харківщині балістичною ракетою "Іскандер-М" та ракетою, тип якої встановлюється (із Бєлгородської обл. – рф.). Також ворог атакував південь країни ударними БпЛА типу Shahed із Приморсько-Ахтарська – рф. та окупованого Криму.

“Усього радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід 23 ударних БпЛА противника. Відбивали повітряний напад підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил. В результаті протиповітряного бою збито 17 ворожих БпЛА. Більшість – на Одещині”, - повідомили у Повітряних силах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні третій рік триває воєнний стан через повномасштабну агресію росії, відповідно до якого діють обмеження на проведення різноманітних заходів. Дізнатися детальніше про обмеження, які діють в Києві, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися