Під Києвом поїзд на швидкості зніс автомобіль на переїзді (Фото)

У Київській області на залізничному переїзді сталося серйозне ДТП. Водій автомобіля марки Peugeot зупинився на шляху прямування поїзда, який зніс машину на швидкості. Про це повідомляється в сюжеті програми "ТСН".

Відомо, що ДТП сталося біля села Ходосівка в Київській області на Новообухівській трасі. Водій повільно перетинав залізничний переїзд, а в один момент просто залишив машину на шляху проходження потягу. Машиніст поїзда бачив машину, проте не встиг загальмувати, щоб уникнути зіткнення.

В результаті потужного удару автомобіль протягнуло по колії кілька метрів, а після скинуло в кювет. Водій отримав серйозні травми й був госпіталізований в реанімацію. Причини такого вчинку водія буде з'ясовувати поліція, оскільки переїзд обладнаний усіма необхідними сигналами. Єдине, що, на ньому відсутній шлагбаум.

Нагадаємо, що в Київській області на ділянці траси Київ-Одеса тимчасово обмежили рух транспорту біля селища Віта-Поштова через робіт з будівництва нової транспортної розв'язки. Про це повідомили в прес-службі державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що біля селища Віта-Поштова тривають роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. З огляду на характер проведених робіт, рух транспорту на ділянці стає неможливим.

Обмеження руху діятиме з 29 червня по 16 липня, коли з'їзд з траси Київ-Одеса на вулицю Звенигородську в сторону селища Віта-Поштова буде закритий. Дорожники порадили водіям враховувати цю інформацію при плануванні маршруту і заздалегідь вибачилися за можливі пробки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися