Заснув на матраці: в Києві посеред парку знайшли труп 45-річного чоловіка (Фото)

У Дарницькому районі столиці в парку Партизанської слави виявили труп потонулого чоловіка на озері, який відпочивав на матраці та заснув на воді. Про це повідомили в прес-службі головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Відомо, що в понеділок, 5 липня, в озері №3 в парку Партизанської слави Дарницького району Києва потонув чоловік, інформація про це надійшла в рятувальну службу. У ДСНС повідомили, що на місце подій направили водолазне відділення загону спеціального призначення.

Рятувальники встановили, що тіло знаходиться в семи метрах від берега, за допомогою спеціального обладнання загиблого транспортували до берега, ним виявився чоловік 1976 року народження. Причини та обставини трагедії встановлюватимуть правоохоронці.

Telegram-канал "dtp.kiev.ua" повідомляє про те, що за попередніми даними, чоловік заснув на матраці посеред озера, перекинувся і вже не спливав. Його співмешканку знайшли сплячою на березі, про смерть чоловік вона дізналася від поліцейських.

Нагадаємо, що в Києві знайшли мертвою 18-річну Руслану Грігу, яка зникла раніше, повідомивши своїм друзям про намір накласти на себе руки. Відомо, що ввечері 3 липня біля парку Партизанської слави дівчина повідомила своїм подругам, що йде в ліс, щоб накласти на себе руки. Поліція, родичі, друзі дівчини й десятки небайдужих людей займалися пошуками зниклої. Правоохоронцям вдалося встановити місце останнього сигналу телефону Руслани.

Ввечері 5 липня поліцейські знайшли тіло дівчини без ознак життя. Причини та обставини трагедії поки невідомі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися