Била по обличчю дитину, щоб вона не заснула: справу проти няні передали до суду

Яке покарання загрожує няні

Справу проти няні, яка в автобусі давала ляпаси дитині, направили до суду - розслідування завершено. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури. 

“За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури м. Києва до суду скеровано обвинувальний акт відносно няні за умисні завдання ударів по обличчю дитини, які не спричинили тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 126 КК України)”, - повідомили у прокуратурі.

У прокуратурі нагадали, що у соцмережах у квітні 2024 року було опубліковано відео. На записі жінка в автобусі давала ляпаси дівчинці. Це відео одразу побачила матір 4-річної дитини. Жінка впізнала на відео свою доньку та няню. Матір звернулась до поліції та одразу припинила користуватися послугами няні.

Няня пояснила правоохоронцям, що ляпаси дитині давала, щоб не дозволити їй заснути. Про це вона начебто домовилась із 4-річної дівчинкою. Того дня, за словами няні, вони їхали до церкви.

“За вчинене обвинуваченій загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року”, - розповіли про ймовірне покарання, яке загрожує жінці, у прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суд присяжних Бориспільського міськрайонного суду Київської області ухвалив вирок двом чоловікам, мешканцям столиці. Їх засудили до найсуворішого покарання - довічного позбавлення волі. Який злочин вчинили чоловіки, читайте детальніше за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися