Трагічний випадок у столичному парку: поліція розпочала кримінальне провадження (ФОТО)

Подія сталася у столичному парку імені Тараса Шевченка

У столичному парку напередодні сталася трагедія - внаслідок падіння дерева загинула людина, ще троє - травмувалися. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

Подія сталася у столичному парку імені Тараса Шевченка. Поліція розпочала кримінальне провадження. 

Одна людина внаслідок падіння дерева загинула, ще трьох травмованих громадян госпіталізували, одна з потерпілих у важкому стані. Всі обставини встановлюються.

“Повідомлення про подію надійшло до поліції близько восьмої години вечора. Внаслідок падіння дерева в парку було травмовано чотирьох громадян  - чоловіка та трьох жінок. Одна з жінок знаходиться у важкому стані”, - повідомили у поліції. 

Також зазначається, що за вказаним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 367 Кримінального кодексу України - службова недбалість.

У Київській міській державній адміністрації підтвердили трагічний випадок та нагадали про попередження синоптиків. 

“За прогнозами Укргідрометцентру пориви вітру у столиці 30 липня сягатимуть 15-20 м/с. Фахівці закликають під час сильного вітру надворі триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередачі, великих дерев, не паркувати поруч із ними автотранспорт; щільно зачиняти вікна; прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні. Бажано утриматися від прогулянок в зелених зонах”, - йдеться у повідомленні КМДА. 

Також у міській адміністрації нагадали, куди звертатися у надзвичайних випадках:

  • у разі падіння дерев чи гілок –  аварійно-диспетчерська служба "Київзеленбуду": 0442724018,

  • якщо падіння дерев чи гілок загрожує життю - 101 або 0444303713 (телефон КАРС),

  • при травмуванні людей - 103,

  • при несправності світлофорних об’єктів чи дорожніх знаків - 0503873542 (телефон ЦОДР).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні ворожі війська атакували Київ дронами. Що відомо про наслідки обстрілу, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися