Масована атака ударними дронами на Київ: що відомо про наслідки

Що відомо про влучання у столиці

Російські війська вчинили наймасовішу атаку ударними дронами на Київ. Ворог спрямував на столицю понад 40 ударних дронів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської військової адміністрації. 

“Під час ранкової, другої хвилі повітряного удару дронами, ворожі БпЛА продовжили атакувати Київ хвилями з певних напрямків. Але жоден безпілотник своєї мети не досяг. Силами та засобами ППО було уражено ще кілька ворожих ударних дронів. Загалом, за ці дві хвилі разом в повітряному просторі Києва та на підступах до столиці було збито понад чотири десятки БпЛА противника”, - зазначили у Київській МВА. 

Однак, за інформацією КМВА, це не точні цифри, детальніше про нічну ворожу атаку повідомлять у Повітряних Силах України. Повітряну тривогу оголосили близько 23:00 30 липня.

“За умов такої щільної та масованої повітряної атаки, наші сили та засоби протиповітряної оборони відпрацювали просто на відмінно!”, - наголосили у КМВА. 

 Також повідомили, що станом на 08:00 попередньо обійшлося без жертв та руйнувань.

Нагадаємо, що значного удару ворожі війська завдали по Києву 8 липня. Тоді ворожі ракети влучили у дитячу лікарню “Охматдит”, приватну клініку та житловий будинок. На жаль, не обійшлося без жертв - найбільше загиблих виявили під завалами житлового будинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ворожі війська намагалися обстріляти об'єкти у Київській області декілька ночей поспіль. Застосовували ударні дрони. Що відомо про влучання та пошкодження у Київській області, можна детальніше дізнатися за посиланням.


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/7117


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися