Російські війська атакували Київ та область ударними дронами: є пошкодження

Наслідки ворожої повітряної атаки на об'єкти у Києві та області

У Київській області другу ніч поспіль було неспокійно - ворожі війська намагалися атакувати область та столицю ударними дронами. Портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА та КМВА повідомляє про наслідки ворожої атаки. 

За даними начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, у регіоні працювали сили ППО. “Постраждалих внаслідок атаки немає. Влучання в об’єкти житлової та критичної інфраструктури відсутні. Зафіксовано падіння уламків збитих ворожих цілей в трьох районах області. Внаслідок цього в декількох місцях виникли загоряння лісової та трав’яної підстилки. Пожежі ліквідовано”, - повідомив очільник КОВА.

Також за його словами, внаслідок ворожої атаки на території одного із садових товариств пошкоджено три приватні будинки, гараж, приміщення господарчого магазину, будівля адміністрації садового товариства та один автомобіль.

“Оперативні групи продовжують фіксацію та ліквідацію наслідків ворожої атаки”, - уточнив начальник Київської ОВА.

За даними Київської міської військової адміністрації, Київ був під прицілом ворожих дронів. 

Під час нічної повітряної тривоги дрони окупантів заходили на столицю з різних напрямків, але ще на підступах усі були знищені силами та засобами ППО.

У КМВА повідомили, що станом на 05:30 25 липня - у Києві без руйнувань та потерпілих. Оперативні зведення оновлюються та уточнюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ворожі війська напередодні атакували Київську область. Тривога тривала понад п'ять годин. Дізнатися детальніше про наслідки ворожої атаки можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися