Ворог атакував Київську область дронами: є постраждалі та пошкодження (ФОТО)

Внаслідок обстрілу ударними дронами мешканці Київської області отримали поранення

Минулої ночі ворог знову атакував Київщину ударними дронами. Внаслідок удару у регіоні є постраждалі та пошкодження житлових об'єктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

“Другу ніч поспіль ворог атакує нашу область ударними дронами. В регіоні працювали сили ППО. Всі ворожі цілі збиті. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає”, - розповів він. 

Однак через падіння уламків збитих ворожих дронів поранення отримали дві людини - чоловік та жінка. Їх доставили до лікарні, лікарі надають усю необхідну допомогу. 

“Станом на 8:00 вже є інформація про пошкодження двох приватних будинків в одному з населених пунктів області. В будівлях пошкоджена покрівля, посічені фасади, вибиті вікна та двері”, - зазначив Руслан Кравченко.

На місцях падіння уламків збитих ударних дронів працюють оперативні групи. В області продовжується збір інформації та фіксація наслідків нічної атаки.

Начальник Київської ОВА запевнив, що постраждалим від атаки ворога нададуть всю необхідну допомогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ніч на 31 липня російській війська завдали наймасштабнішої атаки. Внаслідок падіння уламків ворожих дронів 16 приватних будинків, 4 господарських споруд, одного підприємства, адміністративної будівлі та автомобіля. Пошкодження зафіксовані в п’яти районах області. Детальніше про пошкодження у Київській області читайте за посиланням.

Читайте також: У Бучанській громаді розповіли, як вночі збивали ворожі дрони




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися