Російський опозиціонер Пономарьов зробив заяву після обстрілу його будинку на Київщині

Ілля Пономарьов звернувся до тих, хто його читає у Москві

У Київській області під час атаки дронами отримав поранення російський опозиціонер Ілля Пономарьов, а його будинок було пошкоджено вибухом. Він розповів про подробиці нападу та хто за цим стоїть, повідомляє портал "Коментарі".

Опозиціонер переконаний, що атака російських дронів на його будинок дві ночі поспіль - не випадковість. Він заявив, що його давно намагається дістати російська влада. “Підібратися до мого київського будинку дуже складно. Тож ворог вирішив піти нестандартним шляхом”, - зазначив він. Атаку на будинок опозиціонера вчиняли дві ночі поспіль. У ніч на 31 липня ударні дрони збили сили ППО поблизу будинку. У ніч на 1 серпня, за словами Пономарьова, ППО не спрацювала, бо повітряну тривогу скасували за кілька хвилин до того. Дрон вибухнув дуже сильно, перед порогом, внаслідок вибуху в опозиціонера полетіла купа осколків. 

“Загалом почуваюся трохи Ісмаїлом Ханією навпаки. От тільки яка держава, такі в них повітряні атаки. Добре, що ми свого часу не встигли до ладу довести ГЛОНАСС. Думаю, його похибка мене й урятувала. До смерті було не чотири кроки, а майже п'ять метрів. Поліція поміряла.

Тепер наше завдання – щоб вони про цей промах пошкодували. Зусилля і по фронту, і по партизанах, і по санкціях не подвоїмо, а удесятеримо. У мене ще вухо не постраждало, тож є куди прагнути. І так, хто там мене читає в Москві - я до кінця війни у будинку не буду, так що буду вдячний, якщо ви дасте йому спокій. Ви таку смачну ожину підірвали”, - заявив опозиціонер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією Київської ОВА, усі ударні дрони у Київській області збили сили ППО




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися