Бійка на футбольному полі у Києві: чому неповнолітні побили дівчину

Дівчата побили свою знайому на футбольному полі, а відео виклали в соціальну мережу

У столиці дівчата-підлітки побили 12-річну школярку посеред футбольного поля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

Інцидент трапився 2 серпня в Оболонському районі. Однак стало відомо про подію у неділю, 4 серпня, коли відповідне відео з'явилося у соціальній мережі. 

“Правоохоронці швидко встановили усіх неповнолітніх учасниць інциденту та разом із батьками запросили до управління поліції”, - повідомили у поліції.

Правоохоронці  встановили особу потерпілої, нею виявилася місцева мешканка, та особи чотирьох дівчат, які завдали дівчині тілесних ушкоджень.

“Встановлено, що потерпіла – 12-річна школярка. Четверо знайомих їй дівчат віком від 13 до 15 років запросили її на прогулянку футбольним полем, однак, під час зустрічі по черзі стали завдавати удари по голові та тілу”, - уточнили в поліції.

Неповнолітні нападниці поліцейським пояснили, що побили дівчину через те, що вона нібито розпускала про них плітки.

З 12-річною потерпілою, за даними правоохоронців, усе добре, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Слідчі районного управління поліції внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у неділю, 4 серпня, мережею інтернет ширилася інформація про стрілянину в одному з житлових комплексів столиці. Стрілянина сталася у Печерському районі Києва під час конфлікту військовослужбовця та охоронця.

Детальніше про надзвичайну подію читайте за посиланням.

Читайте также