Ворог атакував Київ та Київську область: що відомо

У Києві та області працювало ППО

У Києві та області пролунали вибухи. Ворог атакував столицю та Київську область ракетами. Була оголошена повітряна тривога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних Сил ЗС України.

“Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Прямуйте в укриття”, - попередили мешканців. 

У Київській міській військовій адміністрації та Київській ОВА повідомили про роботу ППО у столиці та регіоні. 

За даними моніторингових пабліків ворог застосував до шести ракет попередньо Іскандер-М/KN-23.

У поліції Києва нагадали про необхідність зберігати інформаційну тишу - не знімати роботу ППО та не викладати фото та відео в соціальні мережі.

Кияни нарахували близько 10 вибухів. 

Мережею також шириться неофіційна інформація, що ворожі війська намагалися атакувати Бровари. 

Загроза повітряної атаки залишається. У Повітряних Силах ЗС України попередили про застосування російськими військами ударних дронів. “Група "Шахедів" спостерігається у Чернігівській області, рухаються в західному напрямку”, - повідомили у Повітряних Силах. 

За даними моніторингових пабліків ударні дрони попередньо тримають курс на Київську область.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ніч на 5 серпня російські війська застосували ударні дрони для повітряної атаки. Повітряна тривога оголошувалася двічі та тривала майже всю ніч. В області працювали сили ППО.  “Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Постраждалі відсутні. Падіння уламків фіксуються поза межами населених пунктів на відкритій місцевості”, - зазначив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Джерело: https://t.me/kpszsu/17419


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися