У Броварській громаді повідомили про наслідки нічного обстрілу

Скільки ворожих ракет вдалося ліквідувати в Київській області

У Броварській громаді повідомили про пошкодження, завдані ракетними та дроновими атаками. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварського міського голови Ігоря Сапожка.

“Нічна ракетна атака на Київщину, на жаль, безпосередньо відобразилася і на нашій громаді. Відразу інформую - жертв та постраждалих немає”, - написав він на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, пошкоджень від обстрілів зазнали декілька адмінприміщень місцевих виробничих підприємств.

У двох житлових будинках пошкоджено вікна, необхідна допомога вже надається.

“Звертаюсь до усіх мешканців громади з вимогою бути свідомими та не поширювати інформацію, яка може бути корисною ворогу, ні під час небезпеки, ні після того. Для цього є офіційні джерела! Зберігаємо спокій. Віримо в наших Захисників!”, - наголосив міський голова.

“Якщо внаслідок нічної ракетної атаки, ваше майно зазнало пошкоджень, негайно звертайтеся до поліції для фіксації факту руйнувань, а також залишайте заявку на проведення обстеження за телефонами Контакт-центру: (04594) 6-11-11, (067) 483-43-68, (063) 170-82-92”, - повідомили у Броварській міській раді.

За інформацією Повітряних сил ЗС України у ніч на 6 серпня 2024 року ворог ударив чотирма балістичними ракетами "Іскандер-М"/KN-23 по Київщині із Воронезької обл. – рф, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору над акваторією Азовського моря та 16 ударними БпЛА типу "Shahed" із напрямків мис Чауда – Крим, Курськ – рф.

“У результаті протиповітряного бою збито дві балістичні ракети "Іскандер-М"/KN-23, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 15 ударних БпЛА у Київській, Херсонській, Миколаївській та Хмельницькій областях”, - повідомили у Повітряних силах. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ніч на 6 серпня російські війська завдали удару по Києву та Київській області - застосували балістичні ракети та ударні дрони. За попередньою інформацією на Київ та область ворог випустив до 6 ракет - кияни нарахували близько 10 вибухів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися