Масштабна аварія сталася у Києві: де ускладнений рух (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Через ДТП рух транспорту ускладнений в обох напрямках

У Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію патрульної поліції Києва. 

У поліції попередили, що у зв'язку з ДТП на вулиці Глибочицькій, рух транспорту ускладнений в обох напрямках.

“Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!”, - попередили учасників дорожнього руху у поліції.

У місцевих пабліках повідомляється, що трамвай з'їхав з гори та пошкодив близько 10 автомобілів. Трамвай зупинився врізавшись в інший трамвай.

За даними Київської міської державної адміністрації, на місці зіткнення трамваїв на вулиці Глибочицькій працюють усі відповідні служби. Причини ДТП встановлюються.

У КМДА повідомили, що за попередньою інформацією, постраждали шестеро людей. Наразі їм надають медичну допомогу.

Трамваї №№ 14,18 затримуються в напрямку проспекту Відрадного.

У КМДА повідомили, що через зіткнення трамваїв на вул. Глибочицькій КП “Київпастранс” організує рух автобусних маршрутів загального користування. Він частково дублюватиме найбільш завантажений трамвайний маршрут № 18.

“Автобуси курсуватимуть до закінчення слідчих дій на місці ДТП та до відновлення руху трамвайними коліями”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі столиці сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода - обставини аварії встановлюють поліцейські.

Автопригода трапилась на проспекті Валерія Лобановського з вантажним автомобілем та легковим автомобілем Мазда. Внаслідок ДТП водій останнього загинув.

За попередньою інформацією, яку надала поліція, аварія сталася з вини загиблого водія. Водій автомобіля Мазда не врахував дорожню обстановку та не впоравшись з керуванням скоїв зіткнення з вантажівкою "ДАФ", яка рухалася попереду у попутному напрямку. Фото смертельної аварії можна переглянути за посиланням.


Читайте также