На дорогах столиці протягом доби загинули троє пішоходів (ФОТО)

За фактами смертельних ДТП у столиці розпочаті кримінальні провадження

У результаті дорожньо-транспортних пригод у столиці за минулу добу загинули троє пішоходів. У Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури. 

У прокуратурі зазначили, що двоє пішоходів загинули на нерегульованих переходах, один переходив дорогу у недозволеному місці. 

Так, у Дарницькому районі 6 серпня 2024 водій автомобіля Toyota Auris, рухаючись по вул. Тростянецька у м. Києві, збив на нерегульованому пішохідному переході 64-річного пішохода. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Дорогою до лікарні постраждалий помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Водій автомобіля марки Renault Grand Scenic, рухаючись по Столичному шосе в напрямку метро Видубичі у Голосіївському районі здійснив наїзд на 34-річного пішохода. Людина переходила дорогу у недозволеному для цього місці. Після зіткнення з автомобілем пішохода відкинуло на сусідню смугу. Там людина опинилася під колесами іншого авто. Пішохід внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди.

 У Шевченківському районі водій автомобіля марки Аudi А5, рухаючись по вул. Щербаківського збив 75-річну жінку. Вона переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці пригоди.

За фактами усіх трьох ДТП розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що масштабна ДТП сталася у Києві 6 серпня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися